ZBIERKA #25

Rodinka Štepicová

Zbierka nášho OZ @everyindividualmatters pre rodinku Štepicovú je ukončená. Pani Iveta so synčekom Tobiasom majú za sebou náročný mesiac, počas ktorého sa museli vyrovnávať s čerstvou ranou, stratou syna a brata Sebastiánka.

Vďaka vašej láskavosti a našej ambasádorke @vladimira.marcinko sa pre nich podarilo vyzbierať neskutočných 12 812,89€, ktoré matke – samoživiteľke – pomôžu vo viacerých sférach. Pôvodne mali byť peniaze určené na špeciálnu autosedačku pre Sebastiánka a rehabilitáciu pre Tobiaska avšak Sebastiánko tesne pred začatím zbierky podľahol náročnej chorobe.

Pomôžeme im teda s finančne náročnou rehabilitáciou pre Tobiaska, ktorý trpí detskou mozgovou obrnou a Westovým syndrómom, najťažšou formou epilepsie. Ako výsledok neustáleho rehabilitovania, ktoré môže teraz pokračovať, dokáže dnes Tobiasko s pomocou prejsť pár metrov, rozprávať v jednoduchých vetách, sám sa posadí aj štvornožkuje. Zvyšné peniaze budú rozdelené na účely pohrebu a pomníka pre Sebastiánka, ako aj na celkovú finančnú pomoc rodine (nájomné, lieky, stravu a iné náklady).

Faktúry