ZBIERKA #27

OMDVSR

Zbierka nášho OZ @everyindividualmatters pre Organizáciu muskulárnych dystrofikov @omdvsr je ukončená. Tento mesiac to bolo o chlp kamoši, ale opäť sme to spolu dali! Ďakujeme.

Organizácia a jej úžasní zamestnanci už 25 rokov pomáhajú ľuďom so zdravotným znevýhodnením napriek tomu, že to sami nemajú jednoduché.
Cieľom na mesiac jún bolo vyzbierať 10 000 € na dokončenie hrubých aj drobných prác, kompletné zateplenie budovy, výmenu okien a dodatočné splatenie úveru. V mene zamestnancov aj klientov nám zostáva len poďakovať, že vďaka vám im pomôžeme krásnou sumou 12 204,97 €.

„Pomohli sme klientom získať vozíky, polohovaciu posteľ, stropný zdvihák alebo dýchací prístroj. Sprostredkovali sme im osobnú asistenciu, poradili sme pri debarierizovaní bývania a pozitívne sme ich motivovali k nezávislému životu,“ uviedli zamestnanci združenia. Dodali, že teraz na oplátku potrebovali pomoc oni.

Pandémia im znemožnila získať financie od sponzorov v takej miere, ako by potrebovali. Časť nákladov síce pokryli z vlastných zdrojov, rezervy však siahli na svoje dno a aby mohli v rozbehnutom a obdivuhodnom projekte pokračovať, boli nútení si vziať úver. Vďaka vašim finančným príspevkom sa môžu opäť odraziť od dna a pokračovať tam, kde pred pandémiou prestali.

Za obrovskú pomoc ďakujeme ambasádorovi tejto zbierky @ocami_farmacie . Veľmi si Tvoju ochotu, čas a priestor vážime🙏🏻

Všetky súhlasy, prevody a faktúry s vami budem (ako každý mesiac) úplne transparentne zdieľať v sekcii ‘Zbierky’ na našej stránke www.everyindividualmatters.sk

Faktúry