ZBIERKA #30

OZ Východoslovenské labky

Zbierka nášho OZ @everyindividualmatters pre @ozvlabky je ukončená. Opäť to bolo o chlp no opäť sa to podarilo kamaráti. Ďakujeme. Vďaka nám budú môcť zachraňovať omnoho viac životov.

OZ Východoslovenské labky je občianské združenie, ktoré sa snaží zmeniť osud zvieratám, dlhodobo žijúcich v zlých podmienkach, kde nemajú žiadnu zdravotnú starostlivosť ani iné základné životné potreby. Zvieratká sa pod ich ochranné krídla dostávajú z ulíc, osád, či iných nevhodných podmienok. V ich centre sa im snažia dať všetko čo potrebujú a ešte niečo navyše tak, aby už nikdy nepociťovali bolesť, hlad, bezmocnosť a smútok. Ich hlavným poslaním je záchrana, liečba, starostlivosť, socializácia, výchova a následne adopcia. A čo urgentne potrebujú? Je to jednoznačne ošetrovňa a pooperačná miestnosť pre ich pacientov, pretože tých majú neúrekom.

Sú odkázaní na pomoc širokej verejnosti a ich OZ od Novembra 2020 už zastrešilo viac ako 120 zvieratiek a svoj domov si našlo, už vyše 50 zvieratiek. Zakladateľkami sú 3 mladé šikovné ženy Tinka, Kami a Beach a ich najväčším hnacím motorom je láska k zvieratkám a pevne veria, že vďaka našej pomoci budú môcť pomáhať aj naďalej a ošetriť čo najviac štvornohých kamošov.

Suma 9 174,07€ ide na výstavbu ošetrovne a pooperačnej miestnosti plus ak niečo ostane, peniaze pôjdu na klimatizáciu do haly, kde budú karanténe boxy pre psíkov (klíma bude v zime kúriť).

Za obrovskú pomoc ďakujeme ambasádorke tejto zbierky @becca_tojeona . Veľmi si Tvoju ochotu, čas a priestor vážime🙏🏻

Všetky súhlasy, prevody a faktúry s vami budem (ako každý mesiac) úplne transparentne zdieľať v sekcii ‘Zbierky’ na našej stránke www.everyindividualmatters.sk.

Faktúry