ZBIERKA #33

Posledná zbierka nášho OZ @everyindividualmatters v tomto roku je ukončená. V decembri sme zbierali peniaze na záchranu neziskovky @ozmackyhe_official. Kamoši ste skvelí, opäť raz sme to dali. Vyzbierali sme krásnych 9 089,26€. Ďakujeme!

Ich občianske združenie potrebuje pomoc ako nikdy. Bibiana je predsedníčka OZ-ka no okrem nej sú v tíme ďalšie 3 osoby. Spoločne mu venujú všetok voľný čas. Za tie roky zachránili už stovky mačacích životov. Sú v starom domčeku, ktorý už potrebuje trošku zatmeliť praskliny v stenách, vymaľovať steny farbou, zakúpiť nové linoleum atď… Ale hlavne potrebujú zakúpiť veterinárny domček a upraviť špajzku na hygienickú, čistú karanténnu miestnosť, kde budú prichádzať nové mačičky z ulice a zlých podmienok. Starajú sa tak isto o 6 kolónií pouličných mačičiek, kde ich prikrmujú, a samozrejme sterilizujú. V tomto smere chcú robiť osvetu po dedinách, a pomáhať hlavne dôchodcom a nemajetným ľuďom zabezpečiť skrz ich združenie sterilizáciu mačiek, aby na svet neprichádzali nechcené mačiatka, ktoré končia veľakrát utopené.

Som šťastná, že sme vyzbierali viac ako bol pôvodný cieľ. Všetky súhlasy, prevody a faktúry s vami budem (ako každý mesiac) úplne transparentne zdieľať v sekcii ‘Zbierky’ na našej stránke www.everyindividualmatters.sk

Faktúry