ZBIERKA #37

OZ Malá FARMA KOŠICE

Aj v takýchto ťažkých časoch sa nám to podarilo kamaráti. Aprílová zbierka nášho OZ @everyindividualmatters je úspešne ukončená. V marci sme pomáhali OZ Malá Farma Košice. Vyzbierali sme krásnych 9 328,28€. Ďakujeme.

Malá farma je súkromný zvierací azyl na východe Slovenska. Fungujú od roku 2011 a sú domovom pre opustené, zranené či týrané spoločenské, ale aj hospodárske zvieratká. Zachránili už mnoho psíkov, mačičiek, zajačikov, ale domov u nich našli aj ovečky, kozy, kačky, sliepky.

Šancu na záchranu života na Malej farme dostávajú aj handicapované zvieratká (hospodárske aj spoločenské). Snažia sa im zabezpečiť ako potrebnú veterinárnu tak i špeciálnu rehabilitačnú starostlivosť, prípadne hospitalizáciu. Starajú sa aj o niekoľko zvieratok z Ukrajiny. Ich práca je úžasná no potrebujú našu pomoc, keďže to finančne nemajú vôbec ľahké.

Ich víziou je mať plnohodnotnú karanténnu stanicu pre psíkov a mačičky, kde by sa vedeli postarať o prichádzajúcich pacientov. Tento projekt zahŕňa kompletnú rekonštrukciu ich budov- od opravu strechy, výmenu okien, zateplenie, elektrické rozvody, prístup vody a tepla, či vnútorné vybavenie. Peniažky zo zbierky pôjdu na rekonštrukciu, vybavenie a veterinu.

Za obrovskú pomoc ďakujeme ambasádorke tejto zbierky @_dzejny . Veľmi si Tvoju ochotu, čas a priestor vážime.

Faktúry